Rabu, September 29, 2010

NOW...

Assalamualaikum..

Sihat semua?? ok bagussss...=D

Sekarang memang masa-masa kritikal nak tulis kat blog. Nak kata sibukk...hmm takpun banyak cuti. Kuliah pun intro je kecuali physio *mule2 da blaja nerve =p*

Daily routine: arma ke ASU naik bas. Jalan kaki sikit.Naik tangga banyakkkkkkk..hehe tingkat 3. Habis kuliah solat jap kat masjid. Balik arma naik bas.sampai arma makan.lepas tu movie marathon ramai-ramai. ^_^. aktiviti last tu dah makin kurang sekarang jangan risau.heh.

dah hampir 2 mggu kat bumi Anbiya ni. Nice place,alhmdulillah. Superb faci,alhamdulillah.sporting seniors, alhamdulillah.exciting lecturers,alhamdulillah. great experiences wit arabian,alhamdulillah.bannnnyakk lg sebenarnya.hehe..di sebalik debu-debu ni ada mutiara-mutiara berharga yang dapat dikutip. Tinggal nak ke tak nak je.ok?

kepada akak2 yang disayangi, be strong!! susah mana pun belajar jgn kita give up sbb Allah kan sentiasa bersama kita kan? =D

Kesimpulannya, tak ada ape2 y perlu dirisaukan.Kat sini semuanya baik2 alhamdulillah.

2 ulasan:

  1. alhamdulillah.
    kakak2 baek kannn..alhamdulillah :)))

    BalasPadam
  2. kakak2 baek kann.
    alhamdulillah ;)

    BalasPadam